Bonbons, Chocolade en Nougat

paasassortiment

Ons Paaschocolade assortiment met Bonboneitjes en Paasfiguren is binnen! Als u wilt kunt u uw bestelling reserveren.

Bonbons

Bonbons zijn de ultieme sfeermakers tijdens verjaardagen en andere gezellige aangelegenheden, maar zijn ook zeer geschikt als cadeau of om uzelf eens lekker te verwennen.

Iedere bonbon is uniek. Het is zeker niet alleen een kwestie van wit, melk of puur; onze bonbons hebben ieder een andere vulling en sommigen zijn zelfs gevuld met twee smaken. Zo kunt u bij ons terecht voor talloze smaaksensaties. Klik hier voor foto’s en beschrijvingen van de bonbons uit ons assortiment (link).

Wilt u bonbons cadeau geven? Wij zorgen voor mooie cadeauverpakkingen voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om Valentijn, Moederdag, Sinterklaas, Kerstmis, een bedankje of een verjaardag; met een doos bonbons van ons komt u met een mooi cadeau voor de dag.

 

Ambachtelijke chocolade

Onze chocolade wordt gemaakt van de echte Callebaut chocolade, met de fijnste cacaobonen en echte Bourbon cacaoboter.

Van lente tot herfst, van Sinterklaas tot Pasen: door ons ruime en luxe assortiment aan chocolades kunt u het hele jaar door bij ons terecht. Naast dit seizoensassortiment hebben wij ook verschillende ambachtelijke chocoladerepen met tekst. Erg leuk om cadeau te geven!

Een aantal noten uit ons assortiment wordt bewerkt met chocolade, zoals amandelen, cashewnoten en hazelnoten. Ook chocoladepinda’s en chocoladerozijnen ontbreken niet in het assortiment. Of wat dacht u van handgemaakte pindarotsjes, gember en zuidvruchten bewerkt met chocolade?

Onze kennis over chocolade kunnen we u natuurlijk altijd het beste persoonlijk in de winkel toelichten, maar als u meer wilt weten over chocolade hebben kunt u hier klikken voor 21 leuke chocoladeweetjes (link) en kunt u hier klikken voor informatie over de voedingswaarden van chocolade (link).

 

Nougat

Tussen onze delicatessen mag nougat niet ontbreken. U kunt bij ons terecht voor een grote sortering nougat gemaakt in Nederland, België en Italië.

 

Truffels

Van oktober tot en met Pasen hebben wij deze speciale chocoladesoort in ons assortiment. Verse truffels gevuld met room en gemaakt van chocolade van de beste kwaliteit.

De truffels zijn heerlijk om zelf van te genieten, maar uiteraard kunnen wij er ook een mooi cadeau in een speciale geschenkverpakking van maken voor u.

Copyright C'est Bon Eindhoven 2014 // Designed & developed by Basta Creative in coöperation with Textuur Communicatie