Certificering

Gegarandeerde voedselveiligheid en kwaliteit

Wanneer u bij ons koopt bent u ervan verzekerd dat u een veilig product koopt. Wij van C’est Bon Eindhoven hebben twee certificaten behaald op het gebied van voedselveiligheid:

  1. Het verplichte HACCP
  2. Vrijwillige certificering Food Specialiteitenwinkels

HACCP

Dit is een verplichte werkmethode om voedselveiligheid te waarborgen. Er zijn speciale richtlijnen opgesteld, waar ieder van ons die voedsel bewerkt of voedsel verpakt aan moet voldoen. Diverse medewerkers hebben hier een opleiding voor gevolgd en gaan nog steeds naar studiebijeenkomsten om hun kennis up-to-date te houden.

Vrijwillige Certificering Food Specialiteitenwinkels

Niet alleen veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel; wij bieden ook graag een gegarandeerde kwaliteit. Bij de Vrijwillige Certificering Food Specialiteitenwinkels worden diverse aspecten beoordeeld die bepalen of een ondernemer de zaken kwalitatief gezien op orde heeft. Denk hierbij aan hygiëne, versheid, conditie van de producten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, vakkennis, winkeluitstraling en netheid.

Deze certificering is een jaarlijks terugkerende beoordeling waarbij de kwaliteit van de winkel, van de ondernemer en van zijn of haar medewerkers wordt vastgesteld. Wij vinden het belangrijk aan deze vrijwillige certificering deel te nemen, omdat we zo continu alert blijven, onszelf vernieuwen en weten wat actueel is in onze branche. Ons team is beter geïnformeerd over alle ontwikkelingen en de normen en waarden binnen onze werkzaamheden, zodat onze producten van optimale kwaliteit zijn.

Heeft u hier nog vragen over? Mail ons dan gerust!

Copyright C'est Bon Eindhoven 2014 // Designed & developed by Basta Creative in coöperation with Textuur Communicatie