Wijn en Port

C’est Bon Eindhoven kiest voor port en wijnen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding en die overwegend alleen bij de betere restaurants geschonken worden.

 

Wijnen

De wijnen die wij verkopen kopen wij rechtstreeks in bij de importeur. Onze importeur is een echt familiebedrijf en bestaat al drie generaties lang. De vakkennis en expertise hebben vader en zoon vanaf 1860 op elkaar doorgegeven; dat is al meer dan 150 jaar! Zij voeren een traditioneel assortiment wijnen waarbij de nadruk ligt op wijnen uit het midden- en hogere segment met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De wijnen komen uit diverse landen. Van iedere wijn die we verkopen hebben we de volledige beschrijving van de gebruikte druivenrassen, het vinificatieproces en de bijzonderheden van het Château of de wijnboer.

 

Port

Het porthuis Kopke is onze partner omdat zij kwaliteit leveren die tot de top behoort en omdat de port een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Kopke onderscheidt zich graag door bijzondere uitvoeringen uit vele jaargangen. Laat u verrassen door onze port en wijnen die een hoge genietfactor hebben voor u en uw gasten.  Heeft u vragen? Laat u dan informeren door onze medewerkers.

 

Genietfactor

Laat u verrassen door onze Port en wijnen die een hoge genietfactor hebben voor u en uw gasten. Wij informeren u graag als u meer wil weten.

Copyright C'est Bon Eindhoven 2014 // Designed & developed by Basta Creative in coöperation with Textuur Communicatie