Wie wij zijn

C’est Bon Eindhoven is aangesloten bij C’est Bon Nederland. Wij zijn gevestigd in het grote winkelcentrum ‘WoensXL’ (Winkelcentrum Woensel), waar meer dan 130 winkels zijn. Omdat we gevestigd zijn in dit grote winkelcentrum zijn we ook zeer gemakkelijk te bereiken.

Sinds 2016 zijn Matt Leenen en Frank Derks de nieuwe eigenaren van C’est Bon Eindhoven. Met hun eigentijdse ideeën zorgen zij en hun team voor een nieuwe, frisse uitstraling en een uitgebreider assortiment. Zij streven ernaar zoveel mogelijk kennis over de producten over te brengen naar de klant.

De winkel is gezellig en overzichtelijk, met een sfeer zoals die in een speciaalzaak moet zijn. Een goede speciaalzaak kenmerkt zich door vakkundige medewerkers en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn dan ook gecertificeerd, wat betekent dat de processen plaatsvinden volgens de huidige normen. Over onze certificering met betrekking tot voedselveiligheid en kwaliteit kunt u hier meer lezen. Ons assortiment bestaat uit diverse productcategorieën die wij met zorg selecteren. Iedere klant is bij ons bijzonder, en dat zult u merken als u onze winkel bezoekt!

 

Als klant krijgt u bij ons niet alleen kwaliteit, maar bent u ook nog eens in het voordeel. Wij hebben een uniek systeem met doorlopend voordeel en u kunt ‘vriend van C’est Bon’ worden om op de hoogte te blijven van nieuws en al het extra voordeel dat we u bieden. Ook brengen wij regelmatig een Genietwijzer uit waarbij we u net wat extra’s vertellen over bepaalde producten. Tot slot zorgen we er altijd voor dat wanneer u de producten niet voor uzelf koopt maar voor een ander, dat u voor de dag komt met een leuk cadeau in een mooie geschenkverpakking.

Copyright C'est Bon Eindhoven 2014 // Designed & developed by Basta Creative in coöperation with Textuur Communicatie